Sağlık Sektörüne Özel Kişiselleştirilmiş CRM Hizmeti

Sağlık Sektörüne Özel Kişiselleştirilmiş CRM Hizmeti

Hastaneler, sigorta, ilaç ve tıbbi cihaz firmaları gibi sahada personeli bulunan kurumlara; denetleme, kontrol, ürün tanıtımı, müşteri ziyaretleri gibi uçtan uca çözümler sunan e-ticaret platformu Repzone’nun Kurucusu ve CEO’su Umut Sevin, platformun benzersiz özellikleri hakkında bilgi verdi.

 

Aktif satış yapan ve sahadaki personeli ile eşzamanlı iletişim içinde olma ihtiyacı duyan firmalara dijital çözümler sunan e-ticaret platformu Repzon’un Kurucusu ve CEO’su Umut Sevin, firmalara zaman kazandıran ve fonksiyonel özelliklere sahip uygulamadan bahsetti. Umut Sevin, günümüz dünyasında fark yaratan bu uygulama ile ilgili olarak şunları kaydetti: “Repzone ile ürün sunumu yapabilir, güncel hasta tercihlerini raporlayabilir, ürün görünürlüğünüzü artırabilirsiniz. Anlamlı ve sağlıklı ziyaretler yapmak, sahada yapılan satış ve ürün tanıtım aktivitelerini anlık olarak incelemek, yapay zeka teknolojisini kullanan platformumuz Repzone ile artık mümkün.”

Kurumsal firmaların günlük, haftalık veya aylık ziyaret noktalarını tanımlayarak, planlanan ziyaretlerin gerçekleşme verilerini anlık olarak harita tabanlı platform üzerinden görüntüleme imkanı verdiğini belirten Umut Sevin, Rut programlama çalışma prensibini şu sözlerle ifade etti: “Güzergah projeksiyonları aracılığıyla rota uyumluluğunu harita üzerinden kontrol eden, dilediğiniz zaman geçmiş rota projeksiyonları ile ilgili verilere ulaşabileceğiniz ve rota dışı yapılan ziyaretlerin detayına ulaşma imkanı sunan platformumuz Repzone ile tek seferlik ve frekans bazlı (her hafta, iki hafta, ay vb.) rota atamaları da yapılabiliyor.”

Pandemi sürecinde azalan fiziki toplantılar ve yüz yüze ziyaretler sebebiyle satış ekiplerinin verimliliklerini, motivasyonlarını koruyabilmesinin oldukça zorlaştığını, bu sorun ile mücadelede dijital olarak fayda ve değer üretmek adına çalışmalar yürüttüklerini belirten, global çapta hizmet veren yazılım platformu Repzone platformu Kurucusu ve CEO’su Umut Sevin, sağlık sektörüne özel çözümlerini şu sözlerle ifade etti: “Geçtiğimiz son iki yılda pandemi nedeniyle hemen hemen her sektör ekonomik anlamda oldukça zarar gördü. Fiziki temasın ağırlıklı olarak mevcut olduğu sağlık sektörü ve sektör çalışanları de bu süreçte büyük zorluk yaşadı. Platformumuz Repzone ile sağlık sektöründe hizmete veren kurumlara bu sorun ile mücadelede destek olduk. Eczane teknikerleri, hastane yöneticileri, medikal satışçılar, hekimler ve diğer tüm potansiyel müşteriler ile yapmış olduğunuz görüşme detaylarını dinamik mobil formlar üzerinden isterseniz fotoğraf, video görselleri ekleyerek anlık olarak takip ederek, raporlanabilir ve özel bir iletişim kurmalarını sağladık. Tarafların video konferans aracılığıyla platformumuz üzerinden görüşebilmeleri de mümkün.”

Sevin sözlerine şöyle devam etti: “Yazılımımızda bulunan mobil form özelliği sayesinde medikal ekiplerine özel saha uygulamalarına göre belirlenecek ekiplere ve noktalara atama yapılabiliyor ve mobil formlar sahada uygulandıkça, lokasyon bazlı takibi anlık olarak yapılıyor. Dinamik mobil formlar üzerinden, müşteri memnuniyetini ölçmek, rakip ürünlerle ilgili geri bildirim toplamak ve yeni trendleri sahadan toplamak da platformumuz Repzone ile mümkün.

Ayrıca, dijital içerik paylaşım özelliği ile sahada görev yapan personeller mobil cihazlar üzerinden müşteri ve temsilci bazında paylaşım yapılan, ürün tanıtım dokümanı, ürün tanıtım videosu, POP, sunum, kampanya gibi içerikler de paylaşılabiliyor. Saha ekiplerinin canlı konumlarının harita üzerinden takibi ile tüm saha etkinliklerini ve ekiplerinin günlük programını konum ve zaman etiketli olarak anlık takip etmek de mümkün. Yöneticiler, ekiplerinin mesai durumunu (çevrimiçi, ziyarette, molada, izinli, çevrimdışı) tek platform üzerinden görüntüleyebiliyorlar.”

 

 

Nurettin Altunbudak

Manisa Soma doğumlu, Balıkesir lisesi Mezunu. ODTÜ Fizik Bölümünde okudu. Hastane Bilgi Yönetim Sistemi ve Sağlık Bilgi Yönetim Sistemi firmalarında 25 yılı aşkın yöneticilik yaptı. Sağlık Bakanlığı "Halk Sağlığı Laboratuvar Bilgi Sistemi", "Ulusal Hastane Enfeksiyon Sürveyans Yazılımı", Ana Çocuk Sağlığı "Ulusal Neonatal Topuk Kanı Tarama Yazılımı", G2G kapsamında, Hollanda Ulusal Sağlık Enstitüsü işbirliği ile "Ulusal Zehir Bilgi Sistemi", "Ulusal Tüberküloz Bilgi Sistemi", "Web Tabanlı Halk sağlığı Klinik Dışı laboratuvar Bilgi Sistemi" projelerinde yöneticilik yapmıştır. 2015 Yılında, Sağlık Bilişimi Yöneticileri (Sabiyed) Dernek Başkanlığı yapmıştır. Hastanelerin HIMMS akreditasyon süreçlerinde danışmanlık, eğitmenlik yapmıştır. Şu anda saglikteknoloji.com Genel yayın yönetmenliği ve sağlık bilişimi konularında danışmanlık yapmaktadır